“We hebben onze ups en down gekend”, zegt chef-kok van restaurant De Weijers Hoeselt. “Omdat we niet bij de pakken bleven zitten, was 2009 voor ons het beste jaar ooit.” “Wij hebben al meer dan vijftien jaar ervaring in de restaurantsector. Enkele jaren geleden wisselden kalme en drukke periodes elkaar af. Verder zijn we nog meer gaan werken met producten uit eigen streek: van Belgisch vlees en gevogelte tot boter, melk en zuivel, rechtstreeks van bij de boer. Op die manier betalen we minder en zijn we zeker van de kwaliteit.” De Weijers Hoven wil creatief uit de hoek komen. Ik doe niet mee aan nieuwe hypes, maar streef op mijn eigen manier originaliteit na. Ik probeer klassieke recepten om te toveren tot hedendaagse verfijnde streekgastronomie.” De Weijers Hoven, Melleveldstraat 4, 3730 Hoeselt, www.deweijershoven.be i
“ Verfijnde gastronomie met producten uit de streek”
22 januari, 2010