alinea

Design tafel uit Geel verovert nu ook Hong Kong

Angelo M, de tafelcollectie van Alinea Design Objects, ontworpen door Gelenaar Leo Aerts, verovert nu ook Hong Kong. De tafelcollectie wordt sinds de lancering in 2019 via gerenommeerde meubelzaken en galerijen in binnen- en buitenland verkocht.

De tafel werd voor het eerst getoond op de meubelbeurs Maison & Objet in Parijs in 2019. Kort daarna werden de eerste verkooppunten in België en enkele in Europa opgezet. Al snel volgden de Verenigde Staten en Nieuw-Zeeland. Nu verovert de collectie ook steeds meer de Aziatische markt. Na verkooppunten in Singapore, Seoel en Beijing, is de Angelo M tafelcollectie nu ook beschikbaar bij Lane Crawford in Hong Kong.

Department store Lane Crawford is wereldwijd gekend om zijn zorgvuldig samengestelde design collecties. Het exclusieve warenhuis heeft met meer dan 160 jaar aan succes een unieke visie op luxe artikelen ontwikkeld. Het team van Lane Crawford reist de wereld rond om de beste items voor hun klanten te selecteren, wat resulteert in een uniek portfolio van designartikelen.

De Angelo M collectie bestaat uit eettafels, salon- en bijzettafels die één voor één met de hand worden afgewerkt. De collectie belichaamt de essentie van een ronde of ovale
tafel in natuursteen. De twee elementen, voet en blad, vormen samen één geheel. De onderzijde is één vloeiende curve vanaf de voet tot de tafelbladrand. Het resultaat is een unieke tafelcollectie die de schoonheid van marmer weerspiegelt. Dit voorjaar is de Angelo M collectie uitgebreid met een kruk, die naadloos aansluit bij de bestaande tafels en dezelfde hoge kwaliteit en esthetiek biedt.