64bit-1600×900

Telecombedrijf 64BIT opent de deuren in Mol

Benoit Biesmans en Nick Vandenweyer hebben enkele maanden geleden 64BIT opgericht, een specialist in telecom en IT. De twee sectorgenoten kennen elkaar nu een dikke 5 jaar en sloegen op 28 maart 2024 de handen in elkaar. Wat voor Benoit allemaal nieuw was, was voor Nick al redelijk bekend. Nick heeft namelijk ook nog zijn eigen firma genaamd V-TEC.

64BIT, een firma die zich richt op de KMO-markt, focust zich op het verdelen van telecom en netwerkbeheer. Specifiek gaat het om cloudtelefonie, internet en netwerkbeheer.

Volgens medeoprichter Benoit Biesmans ligt de sterkte van het bedrijf bij de persoonlijke dienstverlening. “Het is geen geheim dat we ons uiterste best doen om alles goed te laten verlopen. Daarnaast is een persoonlijk contact ook altijd leuk. Je maakt de afspraken zelf met de klant en realiseert ze ook zelf, deze voldoening doet het meeste deugd”, klinkt het.

“Tot nu toe mogen we echt wel blij zijn hoe de firma groeit”, geeft Biesmans nog mee. “Het klantenbestand moet natuurlijk opgebouwd worden en dat vraagt nu eenmaal tijd. We hadden wel wat terugslag verwacht rond het bouwverlof en dat merken we wel. Anderzijds houden we de neus in de juiste richting en behouden we onze focus”, aldus Biesmans.