Jan Denckens Versanico

Nieuw hoofdstuk voor Versanico met Jan Denckens aan het roer

Er waait een nieuwe wind door Versanico, installatiebedrijf HVAC en sanitair uit Turnhout. In februari van dit jaar heeft Jan Denckens 100% van de aandelen overgenomen, waarmee de firma begint aan een nieuw hoofdstuk.

Na een loopbaan van elf jaar bij Imtech Belgium, waar hij doorgroeide van projectingenieur tot project- en commercieel manager, besloot Jan, industrieel ingenieur van opleiding, zijn professionele pad voort te zetten bij Versanico. Inmiddels is hij al meerdere jaren actief bij Versanico en kreeg hij recent de gelegenheid om het bedrijf over te nemen.

“Ik ben enorm enthousiast over onze sector en de toekomst van Versanico”, vertelt Denckens. “Ik ben ervan overtuigd dat wij ons met onze waarden en dienstverlening kunnen onderscheiden. Met een gedreven team, en de focus op service en kwaliteit, kijk ik enorm uit naar mooie samenwerkingen en realisaties.”

Versanico, gespecialiseerd in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten, richt zich gelijkmatig op beide segmenten. Versanico mikt voor hun cliënteel voornamelijk op B2B en B2B2C met projecten in de Kempen en (provincie) Antwerpen. Daarnaast biedt Versanico ook dienstverlening aan voor interventies en onderhoud van installaties.

Groei

Onder de leiding van Jan Denckens zal de onderneming zich concentreren op het versterken van de teams en het uitbreiden van de interne kennis en expertise in functie van groei.

Om deze groeidoelstellingen te ondersteunen is Team Versanico momenteel op zoek naar ervaren professionals in de HVAC-sector, waaronder een servicetechnicus, koeltechnieker en een calculator/projectingenieur.