Danny Jansen en Patricia Ribus Patricia Ribus en Danny Jansen

Vansweevelt Vastgoed verwelkomt de kantoren Vastgoed Ribus en Huize Jansen aan hun ZEMAN-project

Ribus Vastgoed uit Meerhout en Huize Jansen uit Kasterlee zijn de nieuwste partners van Vansweevelt Vastgoed, onderdeel van hun ZEMAN-project. Dit initiatief, Zelfstandig Makelaars Netwerk voluit, stelt vastgoedmakelaars met een BIV-nummer in staat om te integreren in de grotere structuur van Vansweevelt. Hierdoor krijgen ze toegang tot uitgebreide faciliteiten zoals de laatste nieuwe digitale marketingtools en juridische en operationele ondersteuning.

Na 15 jaar leiding te hebben gegeven aan haar eigen kantoor, beschouwt Patricia Ribus deze stap als een cruciale evolutie in haar carrière. “De overstap geeft me de mogelijkheid om me weer te richten op mijn kernvaardigheden als makelaar, terwijl het administratieve en operationele nu verzorgd wordt door Vansweevelt.”

ZEMAN-project

Voor Vansweevelt betekent de opstart van het ZEMAN-project een strategische uitbreiding van hun bedrijfsactiviteiten. “Het biedt ons de kans om zowel ervaren makelaars als nieuw talent aan te trekken in onze huidige regio, maar ook daarbuiten, wat essentieel is voor onze groeiambities”, aldus Dennis Vansweevelt, general manager van het familiebedrijf.

Hij benadrukt de noodzaak dat nieuwe leden een BIV-nummer hebben of bereid zijn dit te behalen, wat recent ook mogelijk is gemaakt voor bedienden met minstens 6 jaar ervaring zonder de vereiste stage door een aanpassing in de regelgeving van het BIV.

Danny Jansen ziet de samenwerking als een perfect getimede kans die samenvalt met zijn nieuwe onderneming buiten de vastgoedsector. “Het vastgoed loslaten was geen optie, dankzij deze samenwerking kan ik mijn klanten blijven ondersteunen terwijl Vansweevelt de verkoopactiviteiten overneemt,” legt Danny uit.

Toekomst

Met een solide basis in steden zoals Turnhout, Herentals, Vosselaar, Geel en Mechelen is Vansweevelt positief over de toekomst. “We nodigen ambitieuze makelaars uit om de mogelijkheden binnen ons netwerk te verkennen en deel uit te maken van onze groei.”