Lof Store Zaakvoerster Nathalie Van den Wyngaert van Lof Store in de Bergstraat. Foto: RR

Damesboetiek Lof Store verhuist naar nieuwe locatie in Bergstraat

De Heistse boetiek Lof verhuisde op zaterdag 10 augustus naar een andere locatie in de Bergstraat. Zaakvoerster Nathalie Van den Wyngaert heropende er haar nieuwe winkel in damesmode met voornamelijk Scandinavische kledingmerken. “Met dit nieuwe pand verzeker ik de toekomst”, zegt ze.

Sinds de opening in februari 2023 heeft Lof zijn plek kunnen vinden in het kledingaanbod in de Heistse winkelstraat. Het huidige pand op nummer 158 maakt binnenkort onderdeel uit van een groot nieuwbouwproject. Na een uitgebreide zoektocht kocht zaakvoerster Nathalie een eigen handelspand pal in het midden van de Bergstraat aan, op huisnummer 102.

“Qua winkeloppervlakte ga ik even moeten inboeten, maar dit gaat tijdelijk zijn”, zegt Nathalie. “Plannen voor een uitbreiding zijn volop in de maak. Op korte termijn wordt het winkelplezier flink uitgebreid.”

Stockverkoop

Een grotere pasruimte en functionele voorraad staan bovenaan de prioriteitenlijst. “Ik had een vereiste”, benadrukt de zaakvoerster. “Het handelspand moest opnieuw in de Bergstraat gelegen zijn. De Heistse winkelstraat heeft zoveel troeven. Er is altijd wel iets te beleven en zowel het Bergstraatcomité als de winkels individueel maken er steeds iets moois van. Ook het gratis parkeren is een groot pluspunt.”

Tijdens de heropening kunnen klanten de nieuwe herfstcollectie ontdekken en maken ze kans op een give-away. Bij elke aankoop krijgt iedere klant een geschenkje. Op de vorige locatie zal Lof in september nog een eenmalige stockverkoop organiseren. “Dat pand heb ik nog tot eind september. Dat is dus ideaal voor een stockverkoop”, zegt Nathalie. “Maar hoe we dit in elkaar zullen steken, moet ik nog eens bekijken. Daar zal ik via sociale media zeker over communiceren.”