gewelf

Kristof en Michiel stampen samen totaalaannemer uit de grond

Michiel Marien en Kristof Davidson richtten samen Gewelf op, een bouwbedrijf dat de rol van totaalaannemer op zich neemt. "We willen een ervaring creëren die verder gaat dan alleen het renoveren of bouwen van kwaliteitswoningen."

“Een huis is voor ons meer dan een plek om te wonen”, klinkt het bij het ondernemersduo. “Het is een weerspiegeling van visie, stijl en comfort. Daarom zetten wij ons in om elk project te transformeren tot een meesterwerk op maat.”

Met hun gecombineerde ervaring in de vastgoed- en bouwsector willen Kristof en Michiel vanuit hun kantoor in Herentals vorm geven aan de woonwensen van hun klanten, door de technische kennis van Michiel te combineren met het creatieve oog voor detail van Kristof.

Met Gewelf wil het duo klanten die willen renoveren of bouwen volledig ontzorgen, “Ons doel is om een vlekkeloze en stressvrije ervaring te bieden”, leggen ze uit. “Ons ervaren team neemt alles uit handen en zorgt voor een gestroomlijnd proces, zodat de klant met een goed gevoel kan verhuizen naar hun nieuwe thuis.”

Beide vennoten behouden hun activiteiten in de sectoren waarin ze momenteel actief zijn.