Delhaize Kortrijk

Dynamisch ondernemersduo Jeroen Demeersseman- Shalane Vandemaele verovert nu ook 2e Kortrijkse Delhaize-winkel

KORTRIJK - Per 2 augustus  verwelkomen de nieuwe uitbaters van Delhaize Kortrijk Noord (Gentsesteenweg) hun klanten. De opening als zelfstandige Delhaize supermarkt is een belangrijk moment voor de nieuwe uitbaters Shalane Vandemaele en Jeroen Demeersseman en de meer dan 35 medewerkers. Eerder wist het ondernemende duo ook al de Delhaize aan de Loofstraat in te palmen met een verfrissend geluid waarbij de focus ook meer en meer gelegd wordt op de aanvoer van West-Vlaamse streekproducten.

Vanaf vandaag staan Jeroen Demeersseman en Shalane Vandemaele aan het roer van Delhaize Kortrijk Noord. Daarmee zijn ze niet aan hun proefstuk toe, want in mei opende het Kortrijkse koppel al Delhaize Kortrijk St. Rochus. Na de succesvolle start daar, introduceren de uitbaters het 100% Kortrijk label ook in Delhaize Kortrijk Noord voor alle lokale producten die geworteld zijn in Groot-Kortrijk.

Jeroen, Shalane en het hele team vinden het belangrijk dat de klanten in Kortrijk een supermarkt hebben die open is op maandagochtend. Vandaar blijven de openingsuren behouden van maandag tot zaterdag van 8u tot 20u. Tijdens het openingsweekend is er voor iedereen een gratis biertje voorzien en op zaterdag 3 augustus krijgen de eerste 300 klanten een extra gratis boeket bloemen. “Iedereen is van harte welkom, we kijken er écht naar uit om onze klanten warm te verwelkomen”, besluit Shalane.