Summer Sessions Turnhout Voor steeds meer bedrijven is Summer Sessions een ideale plaats voor een personeelsfeest. — © rr

Turhoutse bedrijven ontdekken Soudal Summer Sessions

Het is aftellen naar Soudal Summer Sessions, het stadsfestival dat op het Warandeplein in Turnhout plaatsvindt. Steeds meer Turnhoutse bedrijven ontdekken het festival als een ideaal geschenk voor hun medewerkers.

Soudal Summer Sessions, zoals het festival heet sinds het bekende Turnhoutse bedrijf Soudal zijn naam aan het evenement heeft verbonden, vindt vrijdag 2 en zaterdag 3 augustus plaats. Twee dagen dus, en geen drie zoals bij vorige edities, maar wel met meer bekende namen per festivaldag.

Opvallend is dat steeds meer Turnhoutse bedrijven het festival ontdekken, om er het personeel een mooie festivaldag te gunnen. Albert Heijn by Peeters-Govers en Dienstenthuis maakten er vorig jaar al een bedrijfsuitstap van, dit jaar volgen Soudal, Astra Sweets en Heeren Group dat voorbeeld, waardoor Soudal Summer Sessions een steeds bredere, aan de stad verankerde basis krijgt.