Fly Coffee Balen Chani bedient dagelijks haar klanten met een prachtig uitzicht op het vliegveld van Aeroclub De Keiheuvel. — © BERT DE DEKEN

Fly Coffee & Lunch Bar Keiheuvel zit in een nieuw kleedje en straalt vakantiegevoel uit

Op het domein van Aeroclub De Keiheuvel in Balen opende zopas de Fly Coffee en Lunch Bar. Niet alleen het interieur, maar ook de kaart kreeg een grondige facelift.

In oktober vorig jaar maakte Chani De Pril haar jeugddroom waar door samen met haar partner Stijn Deckers nieuw leven te blazen in de Fly Coffee en Lunch Bar aan de Aeroclub op de Keiheuvel in Balen.

“Het vorige interieur moest echt opgefrist worden. We willen vooral een vakantiegevoel uitstralen”, glundert Chani. “Als koffie- en lunchbar hebben we zowel het interieur van het pand als het concept omgetoverd met een kleine kaart en speciale koffies.”

Het was Chani zelf die haar man Stijn Deckers overtuigde om in de horeca te stappen. Het is best een spannende uitdaging, maar het nieuwe avontuur bevalt ons goed”, zegt Chani. “Zowel ik en mijn partner Stijn zijn boekhouder van opleiding, maar na twee jaar in de sector gewerkt te hebben, ging ik op zoek naar een actievere job. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met koken en bakken, dus de keuze was snel gemaakt. Ik ontferm me vooral over wat er in de keuken gebeurt, Stijn doet de bar en volgde een opleiding als barista. Toen deze locatie op ons pad kwam, wisten we meteen dat we deze kans niet konden laten schieten. Het is een unieke locatie waar bij mooi weer veel vliegtuigen voorbijkomen.”