KBC – Verzekeringskantoor Leroi & Partners -7063 kopie

Zuid-Limburgse verzekeringskantoren smelten samen

Op één augustus gaat de fusie in van de KBC-verzekeringskantoren Stijn Leroi Verzekeringen (Kortessem) en Proesmans & Partners (Tongeren). Het eengemaakte agentschap behoudt de 2 vestigingen en gaat voortaan door het leven als Leroi & Partners. “Hoewel we één van de grootste KBC-verzekeringskantoren in Limburg worden, behouden we onze flexibiliteit en bereikbaarheid voor zowel particulieren, zelfstandigen als bedrijven”, zegt mede-zaakvoerder Stijn Leroi.

“We merken enerzijds dat de klanten nood hebben aan een goede service, persoonlijk contact en een vlotte bereikbaarheid in hun directe omgeving”, zegt Stijn Leroi. “De lokale verankering is en blijft dus belangrijk. Anderzijds wordt onze sector gekenmerkt door een doorgedreven specialisatie, met veel complexe dossiers op maat. Om een antwoord te bieden op beide evoluties, hebben we gekozen voor een fusie tussen twee vooraanstaande kantoren, waarbij we de ‘customer intimacy’ combineren met de brede expertise en ruime ervaring van ons (weldra) 16-koppig team.

“Met de 35 jaar ervaring van mezelf en 15 jaar van Tamara Loverix beschikt het kantoor al over een halve eeuw aan kennis en expertise. Dit gecombineerd met de dynamiek en gedrevenheid van ‘de jonge garde’ Maarten Kersten en Michael Marechal, zal leiden tot één van de grootste, maar ook meest klantgerichte KBC-verzekeringskantoren van onze provincie.”

Het is de ambitie van de 4 zaakvoerders om in de nieuwe structuur verder blijven te groeien. “We breiden systematisch het team verder uit en willen vooral uitblinken als dé referentie in onze sector. Met de gedrevenheid en werkkracht van zowel de ervaren rotten in het vak als de jonge ondernemers en onze medewerkers, zijn we sterk gewapend voor de toekomst”, besluit Stijn Leroi.