Doom 2

Pechvogel Alexander Doom mag blijven rekenen op steun van 3 West-Vlaamse bedrijven

ROESELARE - De blessure die de West-Vlaamse topatleet Alexander Doom opliep vlak voor zijn moment suprême op de Olympische Spelen van Parijs, weerhoudt drie West-Vlaamse bedrijven er niet van om de sporter te blijven steunen. Ze denken verder dan enkel de Spelen van Parijs. De drie West-Vlaamse bedrijven in kwestie zijn  Garage Foulon, Six en Purasana. Alexander Doom, de revelatie van het voorbije EK atletiek, ging in Parijs voor een medaille op de 400 meter maar een kwetsuur gooide roet in het eten.

Garage Foulon in Roeselare is de officiële verdeler van Hyundai en MG en biedt een ruim aanbod aan nieuwe en tweedehands modellen. De vader van Alexander Doom is een vaste klant bij Garage Foulon. Bart Foulon was een tijdlang de buur van Alexander en heeft hem toen vaak zijn intervaltrainingen zien doen op de steile helling in de straat. Deze persoonlijke band heeft bijgedragen aan de beslissing om Alexander te steunen met een Hyundai Tucson. “De ambitie en nuchterheid waar wij samen met onze merken voor staan, zie ik terug bij Alexander”, aldus Bart Foulon

SIX is een multidisciplinair bouw- en installatiebedrijf met hoofdzetel in Izegem een is al jarenlang de trouwe partner en hoofdsponsor van de KAVR (Koninklijke Atletiek Vrienden Roeselare), de vereniging waar Alexander Doom zijn roots heeft. Dankzij de financiële steun van SIX kan de KAVR investeren in mensen en materiaal, zodat de Roeselaarse jeugd hun sport op een verantwoorde en laagdrempelige manier kan beoefenen. Vanuit deze connectie heeft SIX Alexander leren kennen en besloten hem financieel en in natura extra te ondersteunen. “Een initiatief dat wij ook in de toekomst willen voortzetten, want het betreft een contract voor onbepaalde duur”, aldus Pieter Billiet namens SIX.

Purasana heeft een jarenlange passie en expertise voor natuurlijke en biologische producten met als doel kwaliteitsvolle, veilige en doeltreffende artikelen op de markt te brengen. Als rasecht West-Vlaams bedrijf durft Purasana te springen waar anderen dat niet doen. Ze zagen het talent van Alexander Doom al vroeg en hebben hem gesponsord als jonge sporter. Na zeven jaar hard werken verovert deze bescheiden West-Vlaming wereldwijd harten. Purasana blijft Alexander trots bijstaan – financieel en met kwalitatieve producten die zijn prestaties optimaliseren.