FAMILIE bosman

Bosman brengt bedrijf onder bij Finnen

Grafityp, het bedrijf van de familie Bosman dat gespecialiseerd is in industriƫle zelfklevende folies, komt in het handen van het Finse UPM. "Deze overname zal bijdragen aan de versnelling van onze groei-ambities", zegt Herman Bosman.

Grafityp is een toonaangevend bedrijf in Limburg, en staat gekend als producent van folies voor grafische toepassingen als binnen- en buitenreclame, bewegwijzering en voertuigwrapping. De eigenaars, met name de familie Bosman, hebben nu een overeenkomst tot overname gesloten met het Finse UPM Raflatac. Dat is een onderdeel van UPM, een toonaangevende aanbieder van zelfklevende papier- en folieproducten.

“Deze overname biedt aanzienlijke mogelijkheden om de groei te versnellen en de bedrijfswaarde te vergroten door de uitbreiding van ons klantenbestand, productiefaciliteiten en productaanbod”, zegt Herman Bosman. “We kijken reikhalzend uit naar de veelbelovende toekomst die deze samenwerking ons zal brengen. De UPM Groep deelt onze toewijding aan menselijke waarden en duurzaamheid. De complementariteit van onze twee organisaties is echt opmerkelijk en we verwachten aanzienlijke synergieën als gevolg hiervan. Het zal onze ambitieuze groeiplannen versnellen!”