Yves Péters Yves Péters is de nieuwe CEO van Victoria Benelux. Foto: Victoria Benelux

Victoria Benelux stelt Yves Péters aan als nieuwe CEO

Yves Péters wordt de nieuwe CEO van Victoria Benelux. Dat maakt het juwelenmerk donderdag bekend.

Yves Péters is 51 en brengt een indrukwekkende 30 jaar ervaring mee als ondernemer, ontwikkelaar en bedrijfsleider. Hij was meer dan 10 jaar directeur bij de Altran groep en heeft met succes een aantal ondernemersprojecten geleid, zoals Casius en Agile Maker.

Nieuwe hoogten

Yves Péters wil de Victoria-organisatie naar nieuwe hoogten stuwen door een ondernemende dynamiek te creëren. “Victoria heeft een uitzonderlijk team en producten van hoge kwaliteit. We zijn voortdurend aan het moderniseren, maar het is cruciaal om onze energie verder aan te wakkeren met een ondernemende aanpak”, zegt Péters.

Voor Yves Péters staan de mensen centraal. Hij is ervan overtuigd dat de gemoedsrust en de collectieve dynamiek de sleutels zijn tot het succes van ondernemersprojecten. “Onze missie bij Victoria is om vrouwen te helpen schitteren, groeien en het leven anders te ervaren. Dit maakt integraal deel uit van ons DNA”, voegt hij eraan toe.

Naamsbekendheid vergroten

Yves Péters’ rol zal er ook in bestaan Victoria’s naamsbekendheid op verschillende markten te vergroten om haar impact verder te verhogen. “De kracht van Victoria ligt in haar community van vrouwen, dankzij haar diversiteit en de inclusie van alle mensen. Door Victoria-juwelen te kopen, steunen onze klanten een organisatie die zich inzet voor de ontwikkeling van vrouwen in de samenleving”, aldus Péters.