brunetto

BruNetto neemt nieuw kantoor in Asse in gebruik

Sociaal bureau BruNetto uit Asse is verhuisd naar een nieuw kantoor. Vanaf nu zullen oprichter Matthias Sergoyne en zijn team bedrijven uit de regio ontzorgen vanuit het centrum van de gemeente.

Voorheen maakte BruNetto gebruik van de flexkantoren van Place2Work Asse, maar die bleken niet meer te voldoen aan de noden van het sociaal bureau. “Het was er te klein geworden en we waren sowieso al op zoek naar een eigen stek die we niet meer dienen te delen met een ander bedrijf”, legt Matthias uit. En die plek vonden ze in de De Vironstraat, in het centrum van Asse.

“We hebben nu ook een buitenruimte en een ontspanningsruimte in de tuin”, gaat hij verder. “Het moet een plaats zijn waar onze collega’s en klanten zich thuis voelen.”

BruNetto werd in 2019 opgericht door Matthias Sergoyne en groeide intussen uit tot een écht alternatief voor de grote sociale secretariaten. Samen met zijn zevenkoppige team heeft Matthias de ambitie om het beter en anders te doen. Dat doet BruNetto met een persoonlijke en flexibele aanpak.

“Daarvoor werken we ook samen met Pionier”, vertelt Matthias. “Samen bieden we een 360°-begeleiding aan aan onze klanten op HR vlak. We kunnen hen dus naast onze payroll services, ook ondersteunen met rekrutering en retentie, inhouse HR advies en strategisch HR-beleid.