Aldi Mechelen

Aldi Mechelen ondergaat renovatie met focus op versmarktbeleving

De Aldi-winkel in de Mechelse Elektriciteitsstraat wordt in een nieuw jasje gestoken. Daarbij wil de winkelketen vooral de versafdeling promoten. De winkel sluit een week lang haar deuren om de renovatie mogelijk te maken.

Winkelketen Aldi focust de laatste jaren steeds meer op hun versaanbod. Sinds 2020 steeg dat aanbod met 10 procent, het aanbod vers vlees verdubbelde in die periode. Daarom wil de keten hun verse producten voortaan ook een prominentere plaats in de winkel geven.

Binnen dat kader zal de Aldi-winkel in de Elektriciteitsstraat in Mechelen tussen 2 maart en 8 maart de deuren sluiten. In die periode zal de winkel compleet vernieuwd worden en zullen klanten het aanbod aan versproducten vooraan in de winkel terugvinden. Ook zal de winkel werken met nieuwe meubels die dieper zijn en de producten overzichtelijker presenteren om op die manier een versmarktbeleving te creëren.

“Met deze nieuwe winkelinrichting maken we winkelen nog eenvoudiger voor onze klanten”, zegt Donald Van den Bosch, Manager Verkoop van het regionale hoofdkantoor ALDI Zemst. “Verse producten staan bovenaan het boodschappenlijstje. Door ze onmiddellijk vooraan aan te bieden, kan de winkelkar meteen gevuld worden met het meest essentiële. De klanten smaken deze nieuwe presentatie. We merken dat in de ALDI-winkels met de nieuwe inrichting verse producten vaker in de winkelkar belanden.”