Ladies Circle Mol Het team van Ladies Circle. — © Stef Geeraerts

Ladies Circle schenkt 17.850 euro aan goede doelen

Serviceclub Ladies Circle Mol schenkt een totaalbedrag van 17.850 euro aan goede doelen in de regio om belangrijke initiatieven te ondersteunen. Het bedrag werd ingezameld met verschillende initiatieven.

Ladies Circle Mol is verheugd om het bedrag te schenken aan organisaties die zich inzetten voor het welzijn van anderen. Om de gelden in te zamelen werden verschillende initiatieven op poten gezet zoals een succesvolle wijnverkoop en de opvoering van een toneel door eigen leden. De schenkingen zijn een krachtig voorbeeld van hoe samenwerking en solidariteit kunnen leiden tot tastbare veranderingen in onze samenleving.

De donatie van €17.850 wordt verdeeld onder dagcentrum ’T Volderke: (€ 5.500), paardenstal Heikenhof (€ 4.650), centrum voor gezinswelzijn CIG De Zeshoek (€ 4.300) en de Alzheimerliga (€ 3.400).Ladies Circle Mol blijft zich ook in de toekomst verder inzetten voor diegenen die het echt nodig hebben.

Ook dit jaar werden al nieuwe goede doelen uitgekozen. Op 3 maart 2024 organiseert Ladies Circle Mol een voorstelling van Amelie Albrecht, in cultuurcentrum ‘t Getouw. Kaarten zijn nog steeds te koop via de website.

Info: http://www.ladiescirclemol.be/