Zeeman Keyserlei Nieuwe Zeeman op De Keyserlei. Foto: Fransje Robert

Zeeman opent nieuwe winkel op De Keyserlei

Het Nederlandse familiebedrijf Zeeman opende maandag een nieuw filiaal op De Keyserlei. De opening werd gevierd met kortingen en cadeautjes. De eerste vierhonderd klanten kregen een welkomstgeschenk.

De nieuwe winkel van Zeeman bevindt zich op De Keyserlei in het Century Center en is daar momenteel de enige winkel. Eerder was Zeeman hier al gevestigd, maar op een andere verdieping. Na de tijdelijke sluiting in oktober heeft Zeeman de deuren opnieuw geopend, met een vernieuwd interieur dat een lichtere en overzichtelijkere uitstraling heeft gekregen.

Zeeman staat bekend om het aanbieden van producten tegen betaalbare prijzen, met als doel om voor iedereen toegankelijk te zijn. Bovendien hecht de zaak belang aan het milieu. In de nieuwe winkel bieden ze klanten de mogelijkheid om tweedehands kleding in te leveren, die vervolgens wordt gedoneerd aan Het Goed, een kringloopwinkel in Nederland.

Feestelijke opening Zeeman. Foto: Fransje Robert

De opening verliep vrij rustig. “Hoewel we in het verleden openingen hebben gehad waar mensen in de rij stonden, denk ik dat mensen hun weg nog moeten vinden naar het winkelcentrum”, aldus de manager. Bovendien ondervonden ze ’s morgens een storing met de roltrap.