Jonas Willems van Bildin. Foto: Bildin. Jonas Willems van Bildin. Foto: Bildin.

Bouwbedrijf uit Asse valt in de prijzen tijdens gala van Gouden Baksteen

Bildin, het bouwbedrijf van Jonas Willems, is afgelopen weekend tijdens het gala van de Gouden Baksteen bekroond tot Belofte van het Jaar. "Deze award is voor het team", zei hij in zijn overwinningsspeech.

Bouwunie Bakstenen reikt elk jaar awards uit aan bijzondere ondernemers uit de bouw- en houtsector die uitblinken in een bepaalde categorie. Dit jaar werden de awards uitgereikt in de Waagnatie langs de Scheldekaaien in Antwerpen. Uit de regio Vlaams-Brabant kwam Bildin als winnaar naar voren in de categorie ‘Belofte van het Jaar’.

“Ik heb dit niet alleen gedaan”, zei oprichter Jonas Willems tijdens zijn overwinningsspeech. “Dit is een award voor het team dat bestaat uit gedreven personen en mensen die dagdagelijks werken aan kwaliteit, innovatie en een bouwsector die toekomstproof is. Dank jullie ongelofelijk hard voor al wat jullie dagelijks voor jullie doen en voor het vertrouwen.”

Willems staat aan het roer van het bedrijf. “Het was altijd al mijn droom om een eigen bouwbedrijf te starten”, zegt hij. Hij studeerde bouwkundig ingenieur en deed zijn eerste werkervaring op als projectingenieur stabiliteit bij een studiebureau. In 2019 richtte hij samen met twee vennoten een bouwbedrijf op, maar in 2022 ging hij zijn eigen weg uit met Bildin.