Digicoaching Synkroon Foto: Synkroon

Synkroon start met digicoaching voor bedrijven

Synkroon, dat begeleiding op maat verzorgt voor werkzoekenden, werknemers en werkgevers, pakt uit met een nieuwe website en een nieuw, uitgebreid opleidingsaanbod.

Synkroon is al meer dan 38 jaar een trouwe samenwerkingspartner van VDAB en heeft kantoren in Vlaams-Brabant (Aarschot, Diest, Haacht, Leuven en Tienen) en de provincie Antwerpen (Geel, Herentals, Lier, Mechelen, Mol en Turnhout). In 2023 begeleidde Synkroon 400 werkzoekenden succesvol naar werk, maar het biedt ook ondersteuning op maat aan werknemers en werkgevers. Werknemers worden begeleid bij het behouden van werk met gespecialiseerde jobcoaching op de werkvloer. Bovendien ondersteunt Synkroon werkgevers bij het behouden van getalenteerde medewerkers door op de werkvloer te zoeken naar concrete oplossingen op maat van het bedrijf.

Bij de start van het nieuwe jaar pakt Synkroon uit met een nieuwe website en een nieuw opleidingsaanbod, namelijk digicoaching voor bedrijven. Vlot aan de slag met een computer, MS Office, e-mail en agenda, video-vergaderen, mobiliteitsapps en veilig gebruik maken van het internet. Het lijkt evident, maar dat is het niet voor iedereen. Daarom organiseert Synkroon vanaf 2024 ook opleidingen op de werkvloer om digitale basisvaardigheden aan te leren en te verbeteren.