stefan roosen11

Roosen verkozen tot maestro van de makelaars

Op de nieuwjaarsreceptie van de Limburgse immoberoepen is Stefan Roosen verkozen tot nieuwe voorzitter. De nieuwe aanvoerder van CIB-Limburg volgt Dominique Vanrunxt op.

Het was in het Krekelhof dat de officiële machtsoverdracht vrijdagavond werd bezegeld. Onder luid applaus gaf Dominique Vanrunxt de fakkel van CIB-Limburg (Confederatie van Immobiliënberoepen Limburg) door aan Stefan Roosen. De nieuwe voorzitter heeft een mooi palmares verzameld, zowel in zijn persoonlijke activiteiten als zaakvoerder van Advies Vastgoed Roosen, als in de beroepsfederatie. Zo ontving hij al eerder de prestigieuze Georges De Wandeleerprijs (2019).

Stefan Roosen heeft een mandaat gekregen voor 2 jaar. Hij kan rekenen op de steun van 8 andere bestuursleden, een mix van ervaring en verse krachten.

“Ik ben heel blij met het vertrouwen dat in mij wordt gesteld om CIB-Limburg op sleeptouw te nemen”, stelt de voorzitter. “Een belangrijk aandachtspunt dat naar voor zal komen, is de permanente bijscholing en opleiding. De markt verandert voortdurend en CIB’ers die mee zijn met alle nieuwe bepalingen, hebben een stapje voor in de sector. Bovendien wil ik via diverse activiteiten de leden dichter bij elkaar brengen. Ik vind dat we veel meer collega’s dan concurrenten van elkaar moeten zijn, en dat kan door een fijn en interessant netwerk op de been te brengen. Het beloven twee intensieve, boeiende jaren te worden!”