“La Bodega ligt in het verlengde van restaurant De Comeet, waar je invloeden vindt van de Spaanse keuken”, zegt zaakvoerder Koen Bogaerts. “In de toog kan je kiezen uit versbereide tapas van ensaladilla rusa tot albondigas. Die worden aangevuld met populaire tapas zoals croquetas de jamón of een plato frío met manchego, jamon en chorizo. Daarnaast voorzien de buren van Fra Bartolo speciaal voor La Bodega een suggestiepasta. Ideaal voor tijdens de middag is het lunchmenu met verschillende tapas.”
“We speelden al langer met het idee om een bar te openen die in het verlengde lag van ons restaurant. Het hoekpand in de Mechelsestraat deed wegdromen naar het Spaanse Malaga, waar ze gezellig aan de toog hangen tegen het raam. Dat gevoel wilden we naar Lier brengen. In Ibiza heb je gelijkaardige bars, waar je gewoon gaat zitten voor een kleine hap, je niet moet reserveren of lang wachten en er een gemoedelijke, warme sfeer hangt”, aldus medezaakvoerder Michael Bossaerts.