kvk en ago

Kortrijkse uitzendkantoor AGO speurt de markt af naar nieuwe investeerders

KORTRIJK - Het Kortrijkse AGO zoekt nieuwe groei en wil dat doen met externe partners. Het uitzendbedrijf wordt sinds 2010 geleid door Elodie Seys en zij tekent inmiddels voor niets dan groei. AGO telt 150 kantoren en is goed voor een omzet van 525 miljoen euro.

De zoektocht naar een nieuwe partner moet nog in de voorwaardelijke wijze worden geschreven. De krant De Tijd baseert zich op meerdere bronnen om het nieuws te melden, waarop AGO zelf geen commentaar wil geven maar de zoektocht wel bevestigt.

AGO staat synoniem voor snelle groei, niet alleen in eigen land maar ook in Noord-Frankrijk. De uitzendgroep is in België de nummer vier van de sector. Kennelijk is het de bedoeling om, via de instap van een derde financiële partij, nog bijkomende groei na te streven.  Het bedrijf van de hoog aangeschreven Elodie Seys (die ook in de nieuwe constellatie zou aanblijven) is ook erg bekend via zijn sponsorship met KV Kortrijk, de eersteklasseclub die al jaren het logo van de hoofdsponsor op de truitjes meedraagt.

(Foto: AGO)