Lunch & Brunch Het interieur van Lunch & Brunch kreeg een nieuw jasje en een nieuw menu. Foto: Sarah van den Elsken

Lunch & Brunch verhuist na jaar renovatiewerken opnieuw naar Begijnenstraat

De horecazaak Lunch & Brunch van Isabel en Vanessa verhuist na een renovatie van een jaar terug naar de Begijnenstraat. Het hele interieur kreeg een make over en vanaf nu zijn ze ook op zaterdag geopend. De opening van de vernieuwde zaak is op maandag 8 januari.

Een jaar geleden begonnen Isabel en Vanessa aan de renovatie van hun zaak in de Begijnenstraat 95. Tijdens de restauratie verhuisden ze naar een tijdelijke locatie in de kasteelpleinstraat. “Na elf jaar vonden we dat het tijd was om ons interieur volledig in een nieuw jasje te stoppen”, legt Isabel uit. “We hebben er maanden naar uitgekeken om onze klanten in onze vernieuwde zaak te ontvangen.”

Lunch & Brunch is al elf jaar een gevestigde waarde als eet-en drinkplek in de Antwerpse binnenstad. “Klanten kunnen bij ons terecht voor belegde broodjes, patisserie, huisgemaakte soep, warme gerechten, koude schotels en zo veel meer. Daarnaast kan je bij ons terecht voor een lekker ontbijt of een lunch. Verder bezorgen we ook ontbijt- en brunchboxen aan huis en verzorgen we de catering voor evenementen. ”, zegt Isabel.

Nieuw menu

Naast een moderne look, zijn er ook andere nieuwigheden. “Vanaf nu zijn we ook op zaterdag geopend van 9 tot 15 uur. Bovendien hebben we ons menu aangepast. Zo zijn er vanaf maandag ook smoothies, ciabattabroodjes en ontbijtbowls te verkrijgen bij Lunch & Brunch”, klinkt het.

Afgelopen zondag vond er een openingsreceptie plaats van 14 tot 17 uur. Toen konden klanten al een eerste glimp van de vernieuwde zaak opvangen en al eens de nieuwe lekkernijen uitproberen. Vanaf maandag 8 januari is de zaak in de Begijnenstraat officieel geopend.

Informatie

Je kan bij Lunch & Brunch van maandag tot vrijdag terecht van 7.30 tot 17 uur. Op woensdag is de horecazaak geopend van 7.30 tot 16 uur. Op zaterdag en tijdens de schoolvakanties zijn de deuren van de eet- en drinkplek van 9 tot 15 uur geopend voor hongerige klanten.