cheerful blooms Foto via Cheers Events

Cheers Events lanceert verhuursysteem van zijden bloemen voor huwelijken

Cynthia Ramboudt van Cheers Events heeft een nieuw concept toegevoegd aan haar evenementbedrijf in Sint-Katelijne-Waver. Vanaf nu kunnen klanten ook zijden bloemen huren voor hun trouwfeest. "Een kleine revolutie binnen de trouwsector", klinkt het.

“Cheerful Blooms is ontstaan door mijn ervaring als event stylist voor huwelijksfeesten maar ook door mijn persoonlijke ervaring al ‘bride to be'”, vertelt Cynthia. “Daardoor begon in de wereld van zijden bloemen beetje bij beetje te ontdekken. En na heel wat onderzoek naar de beste leveranciers, botste ik op prachtige replica’s, amper met het blote oog te herkennen als “faux flowers”. Ik stond meteen achter dit idee voor ons eigen huwelijk. En dacht als ik (als perfectionist) dit fantastisch vind dan is dit zeker een dienst die ik aan andere koppels ook wil aanbieden.”

Zulke zijden bloemen zijn niet alleen een betaalbaar alternatief voor dure bloemstukken op een huwelijksfeest, maar zijn volgens Cynthia ook nog eens duurzaam, milieuvriendelijk en stressloos. “Dat is mijn missie”, vult ze aan. “Dat elk koppel hun perfect huwelijk kan waarmaken zonder financiële opofferingen en zonder stress.”