Bloedinzamelactie Tiense bedrijven Foto: if

Tiense bedrijven organiseren opnieuw samen bloedinzamelactie

Tiense Suiker, Citribel, Beneo, TMS Industrial Services en Kim’s Chocolates bundelden dinsdag hun krachten voor de vijfde editie van hun bloedinzamelactie.

Dit waardevolle initiatief, georganiseerd op het terrein van de Tiense Suikerraffinaderij, onderstreept de gezamenlijke inzet van deze bedrijven voor maatschappelijke verantwoordelijkheid. Sinds de start in 2018 is deze samenwerking uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend evenement. “De bloedinzamelactie heeft als voornaamste doel het ondersteunen van het Rode Kruis in hun missie de bloedvoorraad op peil te houden en het vergroten van de bewustwording over het belang van bloeddonaties”, zegt Sietske de Graaf van Citribel. “December staat bekend als een maand met een lagere opkomst van vaste donoren en daarom roepen de bedrijven hun medewerkers op om actief deel te nemen aan deze levensreddende inspanning.”

Het werd opnieuw een succesvolle editie met een groot aantal ingeschreven medewerkers van de bedrijven. “We zijn bijzonder tevreden over het enthousiasme van onze medewerkers”, zeggen de medeorganisatoren Sanne en Ilke. “We proberen er elk jaar opnieuw een aangename ervaring van te maken, zodat iedereen, en zeker de nieuwe donoren, geprikkeld wordt om vaker te doneren.”