De Badbeke

Familie Callewaert (De Bosbeke) breidt zijn actieradius uit

INGELMUNSTER - De in Ingelmunster gevestigde kmo De Bosbeke van de familie Callewaert lanceert een uniek nieuw concept: De Badbeke. Hiermee richt de familie Callewaert zich met een eigen lijn aan badkamermeubelen voortaan ook rechtstreeks naar de consument.

De nieuwe aanpak beantwoordt aan een groeiende vraag naar betaalbaar maatwerk. Vandaag hebben consumenten in principe enkel de keuze tussen een standaard badkamermeubel of 100% maatwerk, zo zeggen de zaakvoerder van De Bosbeke.

De Badbeke ontwikkelde daarom de perfecte en (betaalbare) oplossing: je kiest het design dat best aansluit bij jouw dromen om vervolgens samen met de ontwerpers van De Badbeke te beslissen hoe het  badkamermeubel wordt afgewerkt. Zo bepaalt de klant voortaan zelf de afwerkingsstijl en kleur en kies je voor een eiken tablet of natuursteen, composiet, ceramiek, enzovoort. Kopers krijgen ook een waaier aan mogelijkheden wat betreft accessoires zoals verlichting, spiegels, lambrisering, waskommen, kranen, handgrepen, enzovoort.

Het bedrijf uit Ingelmunster werkte tot hiertoe enkel voor sanitaire specialisten. Daar komt nu dus verandering in. De familiale kmo  wordt geleid door 4 neven (2 maal 2 broers): Robrecht, Kris, Andy en Dirk Callewaert.