bike planet Foto: Leen Van de Sande

Bike Planet en Lucien kondigen samenwerking aan: “Fietsers nog meer centraal zetten”

De fietsenwinkels van Bike Planet maken voortaan deel uit van Lucien, het fietsbedrijf van D’Ieteren. De keten heeft onder meer filialen in de Keizerstraat en de Brusselsepoortstraat in Mechelen. Volgens Bike Planet heeft de samenwerking met Lucien alleen voordelen voor de klanten.

“We zijn erg verheugd om aan te kondigen dat we vanaf nu samen fietsen met Lucien”, klinkt het in een mededeling van Bike Planet. De keten van fietsenwinkels maakt voortaan deel uit van D’Ieteren, dat vooral bekend is als importeur van wagens. “Maar we bouwen aan een multimodale mobiliteit van de toekomst. Daar maakt de fiets een essentieel deel van uit. Daarom maken we met Lucien de sprong naar de fiets”, aldus D’Ieteren.

Volgens Lucien en Bike Planet zal er voor de klanten weinig veranderen en zijn er alleen maar voordelen. “Het Bike Planet-team in Mechelen blijft instaan voor het dagelijks beheer van onze twee winkels in de Dijlestad”, klinkt het. “Maar samen kunnen we de fietser nog meer centraal zetten. We willen onze klanten soigneren door onze expertise in te zetten om datgene te leveren dat je als fietser nodig hebt. Via onze producten en diensten willen we zorgen voor meer gelukkige fietsers.”

Bike Planet heeft in Mechelen vestigingen in de Keizerstraat en in de Brusselsepoortstraat. Daarnaast heeft de keten filialen in Brussel en Waals-Brabant, Antwerpen, Leuven en Gent.