Trouwbeurs Aalst Foto: Droombeeld

Vijf vrouwelijke ondernemers organiseren eerste trouwbeurs: “Lokaal aanbod is te weinig gekend”

Vijf Aalsterse vrouwelijke ondernemers organiseren zondag 3 december TOESJ, de eerste trouwbeurs in Aalst. Van 10 uur tot 18 uur wordt Studio Morris op de Hopmarkt omgetoverd tot een gratis inspiratieplek voor iedereen met trouwplannen.

De initiatiefnemers van TOESJ zijn vijf vrouwelijke, creatieve ondernemers met lokale roots: Lisa Gabriëls van Rosé Festival, Sara Minoodt van Koesterdruk, Elien Allaer van Confiture Aux Myrtilles, Lara Van Audenhove van Frenzie Weddings en Inge Lambrecht van Sprakeloosss.

“We delen allemaal een passie om momenten die raken mooier te maken, elk vanuit onze eigen invalshoek”, vertelt Inge, ceremoniespreker bij huwelijk en afscheid. “En we willen graag nog meer samenwerken, want als je moois combineert, krijg je magie”, gaat bruidsstyliste Elien verder. “Het lokaal aanbod is te weinig gekend. Het is jammer als er koppels uit onze streek leveranciers gaan zoeken in ee8n andere uithoek van Vlaanderen, omdat ze niet weten wat er hier allemaal kan”, zegt eventplanner Lara. “En zo ontstond het idee om hier een huwelijksbeurs te organiseren”, vult grafisch vormgeefster Sara aan. “De naam van ons event TOESJ is een insider voor elke Aalstenaar. Heb je trouwplannen in 2024 of 2025? Kom gewoon eens langs. Het belooft de ideale opener te worden voor de feestperiode”, besluit Lisa van Rosé Festival.

Bezoekers van de trouwbeurs maken kans op een drie prijzenpakketten, ter waarde van bijna 5.000 euro. Meer info op www.rosefestival.be/toesj