Zwalmse ondernemers De eindejaarsactie wordt in goede banen geleid door de feitelijke vereniging Zwalmse ondernemers. Foto: IF

Recordbedrag te winnen tijdens eindejaarsactie ondernemers

Deelnemers aan de eindejaarsactie van de Zwalmse ondernemers maken kans op prijzen die in totaal goed zijn voor een recordbedrag: 6.530 euro.

De eindejaarsactie start op zaterdag 25 november en duurt tot zondag 7 januari. In deze periode kunnen deelnemers stempels verzamelen door te winkelen in de deelnemende handelszaken. De hoofdprijs is 2.500 euro aan aankoopbonnen, er zijn vijf tweede prijzen van 250 euro en ook tientallen waardebonnen die in totaal goed zijn voor 2.780 euro. De gemeente Zwalm doet met 2.780 euro ook een stevige financiële inspanning.

“De eindejaarsactie groeit elk jaar stevig, nu met een prijzenpakket van momenteel 6.530 euro. We mogen fier zijn op alle ondernemers die dit op vrijwillige basis mogelijk maken”, zegt initiatiefnemer burgemeester Bruno Tuybens, ook bevoegd voor lokale ondernemers.

“Vele handen maken het voorbereidende werk licht, maar de samenwerking verloopt zeer aangenaam en bovendien is het is fijn dat we dit voor onze gemeente kunnen doen. Alle inwoners ontvangen in de loop van volgende week hun stempelkaart in de brievenbus. Er kunnen ook extra stempelkaarten verkregen worden bij de deelnemende handelaars”, vult Kristof De Prijck aan. Hij is de voorzitter van de feitelijke vereniging Zwalmse ondernemers die de actie in goede banen leidt.