geuns11

Bastiaens en Geuns slaan handen in elkaar

Energiecenter Geuns uit Hechtel-Eksel gaat samen met Bastiaens Electro uit Lommel. De vennoten Joris Brussich, Mike Geuns en Kenji Nouwen enerzijds, en Geert Bastiaens anderzijds, zien het samenvloeien als een uitbreiding van het aanbod en als de verruiming van de kennis en ervaring.

Energiecenter Geuns is al bijna 30 jaar actief op vlak van hernieuwbare energie. De afgelopen jaren is het bedrijf uit Hechtel-Eksel stevig gegroeid. Waar mogelijk wordt ingespeeld op opportuniteiten die zich in de markt aandienen. Zoals een verbreding van het aanbod… Dat is ook de reden waarom ze in zee gaan met Bastiaens Electro, gespecialiseerd in elektriciteitswerken en domotica. Na verkennende gesprekken tussen de zaakvoerders bleek dat beiden bedrijven dezelfde visie hebben op de markt én op bedrijfsvoering. Er zijn ook veel raakvlakken qua type van klanten, en daarom werd beslist om de 2 bedrijven volledig samen te voegen.

Joris Brussich (zaakvoerder Energiecenter): “Wij zijn verheugd dat Geert Bastiaens en zijn team vanaf heden deel uitmaken van onze groep. Geert heeft een indrukwekkend netwerk van tevreden klanten uitgebouwd, en dat kunnen wij vanuit Energiecenter nu ook bedienen met duurzame energieoplossingen. Ik kijk er dan ook naar uit om het team van Bastiaens Electro te kunnen verwelkomen.”

Geert Bastiaens (zaakvoerder Bastiaens Electro): “Het was mij al langer duidelijk dat de markt van energietechnieken voor een langdurige groei staat. Ik ben dan ook zeer blij dat ik mijn kennis kan delen met Energiecenter, en mijn steentje kan bijdragen aan de transformatie naar een meer duurzame economie. Ik zie vooral nog veel potentieel bij KMO’s voor de omslag naar meer duurzame klimatisatie toepassingen ”

Mike Geuns (oprichter Energiecenter): “Ik ken Geert al jaren. In het verleden hebben we elkaar nog geholpen met leveringen van zonnepanelen en kennis uitgewisseld. Ik ben dan ook heel blij om een vroegere concullega nu collega te kunnen noemen.”

Kenji Nouwen (Technisch Directeur Energiecenter): “Onze klanten vragen meer en meer om slimme sturingen voor hun energietoepassingen. Ik ben er van overtuigd dat de expertise van Geert en zijn team op vlak van domotica ons hiermee kan helpen.”