lisa skincare

Mon-a-Lisa te bezichtingen in Engelmanshoven

Met zijn 2 zaak Vespa Haspengouw had ondernemer Maxime Seurs al de handen vol. Maar tegenwoordig zit hij ook nog midden in de bouwwerken. In het voorjaar van 2024 verhuist het kleine schoonheidssalon van zijn toekomstige echtgenote Lisa Basteijns in Gelinden immers naar een gloednieuwe locatie in Engelmanshoven.

“Lisa is begonnen toen ze 18 jaar was in een klein salon in Gelinden”, vertelt Maxime Seurs, telg uit een ondernemende familie. “Nu zijn we 7 jaar later, en heeft Lisa een erkenning van de beautyfederaties op zak, meerdere diploma’s en getuigschriften, en beschikt ze over diverse vooruitstrevende materialen om de meest recente technieken op vlak van verzorging toe te passen. Slechts één voorbeeld: het toestel dat aan de hand van een gezichtsscan perfect kan aangeven welke van de 50 mogelijke behandelingen het best bij uw huidtype past.”

Om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen, en nog meer innovatieve apparatuur te kunnen inzetten, gaan Lisa Basteijns en Maxime Seurs het salon verhuizen naar een nieuwe locatie. In Engelmanshoven (Sint-Truiden) zullen klanten vanaf mei ’24 terecht kunnen in een state-of-the-art schoonheidsinstituut. “We investeren een smak geld om alle laatste nieuwe snufjes in te zetten voor onze klanten”, aldus het duo. “Het salon zal onder meer voorzien worden van behandelruimtes met gecontroleerde, zuivere zuurstof per cabine. We willen mee zijn met de tijd, en meer nog, we willen écht voorloper zijn in de behandeling van huidproblemen. Met de juiste behandelingen en de juiste toestellen kunnen we een aanzienlijk verschil maken voor onze klanten. Zij content, wij ook content.”

En Maxime besluit: “Ons klantenbestand groeit elke dag en toch blijven we als jonge ondernemers er keihard voor gaan. We krijgen heel veel steun van buitenaf om ons aan te moedigen en te helpen bij het realiseren van onze droom. Wat dat het zeer moeilijke en rare tijden zijn geweest, dat hebben we gevoeld. Maar nu gaan we opnieuw 200% vooruit! Kom zeker eens een kijkje nemen als we klaar zijn!”