Silversquare Antwerp Tower Foto: Silversquare

Gloednieuwe coworkingspace in Antwerp Tower vandaag ingehuldigd

Silversquare viert vandaag de officiële opening van zijn Antwerpse vestiging op de Frankrijklei in de Antwerp Tower. De coworkinglocatie werd ontworpen door modeontwerpster Stephanie D'heygere.

Silversquare Antwerp Tower heeft 173 flexibele werkplekken, 126 privékantoren, vergaderruimtes en brainstormhoekjes. Dit allemaal voor ondernemers, van freelancers tot grote bedrijven. De totale oppervlakte van de gloednieuwe kantoren bedraagt 5500 m².

Een dagpas kost 35 euro. Een gedeelde werkplek kan je krijgen vanaf 325 euro per maand en een privékantoor begint bij 600 euro per maand. Vandaag is een derde van de privékantoren verhuurd en telt Silversquare Antwerp Tower ongeveer 195 leden. Enkele bedrijven zoals Bizztalent, Kick & Rush, Peugeot Saveurs, CNBB, Seeds of Law en Main Capital zijn er gevestigd.

De coworking space werd ontworpen door Stephanie D’heygere, bekend van haar eigen merk ‘D’heygere’. “Het ontwerp speelt in op het moderne kantoorleven. Ik wil het serieuze van een kantoorjob combineren met het ludieke en het surrealisme, zoals bij Wonderland, zonder dat het lachwekkend wordt. Er zijn bijvoorbeeld veel oversized objecten aanwezig, geïnspireerd door Claes Oldenburg en de Amerikaanse poparchitectuur in Californië. Zoals twee gigantische bureaulampen waarvan de voet een zetel is en die echt licht geven.”​

Foto: Silversquare