OBR EN DE PEUTER SMELTEN SAMEN TOT CONSTRIKT Joni De Peuter, Ann Huygens en Kevin Bens. Foto: Constrikt

Bouwbedrijven OBR en De Peuter smelten samen tot Constrikt

De Meerhoutse bouwbedrijven OBR en De Peuter smelten samen tot Constrikt. Door de krachten te bundelen biedt Constrikt de klanten nu een totaaloplossing voor renovatie en nieuwbouw.

Renovatiebedrijf OBR werd zes jaar geleden opgericht door Kevin Bens. Hij startte met het uitvoeren van kleine herstellingen maar OBR evolueerde tot een totaalpartner voor renovaties. De Peuter bvba van oprichter Joni De Peuter legt al 15 jaar de focus op nieuwbouw. In 2018 stapte ook Ann Huygens, de echtgenote van Joni De Peuter, mee in de zaak.

“Onder het motto twee zijn beter dan één, smelten OBR en De Peuter samen”, weet Ann Huygens. “Met een groter team vormen we zo een totaalpartner in sleutel-op-de-deur renovaties en nieuwbouw. Daar hoort uiteraard een nieuw jasje en een nieuwe naam bij. Constrikt combineert de woorden to construct en strikt. Dat is niet toevallig want strikt in planning en met kwaliteit bouwen wij aan ieders woondromen.”

Het team van Constrikt telt ongeveer vakmannen en -vrouwen, op de payroll en in onderaanneming. “Met Constrikt gaan we niet alleen bouwen en verbouwen”, vult Kevin Bens aan. “We realiseren ook eigen projecten. Wie dus nog een mooie locatie heeft, mag ons altijd een seintje geven.”

http://www.constrikt.be