231003_Hans Van Reusel

Nieuwe CEO voor Genkse groep van 3.700 medewerkers

Het Genkse bedrijf IPTE, wereldwijd leverancier en expert in turnkey industriële automatiseringssystemen, heeft Hans Van Reusel aangesteld als nieuwe CEO. Mede-oprichter en huidig CEO Vladimir Dobosch wordt co-CEO van de groep, die samen met onderaannemer Connect Group zo'n 3.700 mensen tewerkstelt.

Hans Van Reusel klopte maandag zijn eerste werkdag als nieuwe CEO op het hoofdkantoor van IPTE in Genk. Hij zal samen met Vladimir Dobosch de functie van co-CEO opnemen om het managementteam te versterken.

Hans Van Reusel, burgerlijk ingenieur in de elektrotechniek, brengt vele jaren internationale ervaring mee naar deze functie. Hij werkte eerder onder meer bij Punch Powertrain in Sint Truiden, woonde en werkte enkele jaren in China, en begon vele jaren geleden zijn carrière bij Philips in Hasselt.

“Hans zijn ervaring en leiderschapskwaliteiten zullen hem succesvol maken in het leiden van onze internationale organisatie”, weet Vladimir Dobosch, die er een ‘compagnon de route’ aan de bedrijfstop bijkrijgt.