DAMESKLEDING TOTO HOOGSTRATEN Cato Wynants verhuisde haar winkel van Turnhout naar Hoogstraten. — © ram

Dameskleding ToTo neemt intrek in winkelpand op de Vrijheid: “Hier hangt gezellige sfeer”

Voor Cato Wynants uit Gierle (Lille) zijn het drukke weken geweest. Haar webshop ToTo voor dameskleding is van een pop-up in Turnhout verhuisd naar een definitieve locatie op de Vrijheid in Hoogstraten. De klanten vinden er elke week een nieuwe collectie en kunnen gaatjes laten schieten voor oorbellen.

De 22-jarige Cato heeft deze zomer haar studies marketing afgerond. Het verhaal van Toto begon drie jaar geleden. “In 2020 ben ik gestart met een webshop voor dameskleding”, vertelt Cato Wynants. “Mode heeft me altijd geïnteresseerd en ik zei vroeger al dat ik later een eigen kledingwinkel wilde openen. Voor de naam van de webshop zocht ik naar een kort woord. De twee laatste letter van mijn voornaam gaven me inspiratie. Drie maanden geleden opende ik een pop-up winkel in Turnhout. Intussen keek ik ook uit naar een locatie waar ToTo een vaste stek zou kunnen krijgen. Dit pand op de Vrijheid kwam leeg omdat kleding- en lifestylewinkel Annliss ging stoppen.”

“In twee weken tijd hebben we alles opnieuw geschilderd en het interieur aangepast. Het was hard werken, maar ik ben blij met het resultaat. Hoogstraten is voor mij ook een geschikte locatie. Hier hangt een gezellige sfeer”, zegt Cato Wynants.

© ram

Doelgroep

De opening van de winkel op de Vrijheid wil niet zeggen dat de webshop van ToTo verdwijnt. “De webshop blijft actief”, legt Cato uit. “Je kunt als ondernemer tegenwoordig haast niet zonder. Het aanbod van ToTo bestaat uit kleding in boetiekstijl met de laatste mode. Elke week komen nieuwe collecties dameskleding binnen. De belangrijkste doelgroep zijn vrouwen van mijn leeftijdscategorie, maar ook jonger en ouder vindt hier haar gading. Net als bij Annliss mogen klanten langskomen om gaatjes voor oorbellen te laten schieten. Die service heb ik mee overgenomen.”

Info: http://www.totowebshop.com