Failliet small

Negen Kempense faillissementen: vooral uit de horeca- en de bouwsector

De ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout boog zich tijdens de zitting van 19 september over negen nieuwe dossiers. Net als vorige week werden de meeste faillissementen uitgesproken in de horeca- en de bouwsector.

  1. DFM omgevings- en groenwerken BV, bouw van autowegen en andere wegen, Ambachtstraat in Oud-Turnhout, op bekentenis. Curator: Nysmans.
  2. Avalon NV, algemene bouw van residentiële gebouwen, Atealaan in Herentals, bij dagvaarding. Curatoren: Benijts, Somers en Verhaegen.
  3. Ceuppens Chris, vennoot/zaakvoerder in Ceuppens & Co Commv., Aspergevelden in Westerlo, bij dagvaarding. Curator: Draulans.
  4. Peeters Nico, installatie van verwarming en klimaatregeling, Hoevenstraat in Herselt, bij dagvaarding. Curatoren: Benijts, Somers en Verhaegen.
  5. Vleugels Stijn, gespecialiseerde bouwwerkzaamheden, Jagersweg in Meerhout, bij dagvaarding. Curator: Klingels.
  6. Air Car Trans BV, detailhandel in auto’s en lichte bestelwagens, Parklaan in Turnhout, bij dagvaarding. Curator: Backx.
  7. De Bonten Os BV, cafés en bars, Pastoor De Katerstraat in Baarle-Hertog, op bekentenis. Curatoren: Verreyt en Van Bourgognie.
  8. Van De Weerd Stijn, elektronische en mechanische herstellingen, Meivuurstraat in Herentals, op bekentenis. Curatoren: Piedfort en Willems.
  9. De Louis BV, eetgelegenheid met volledige bediening, Posteleinpad in Turnhout, op bekentenis. Curator: Bruurs.