Het Lootse bedrijf, dat zijn hoofdzetel heeft in de KMO-zone in de Burgstraat in Destelbergen, werd als eventcateraar in de bloemetjes gezet. De gidsenmakers van Gault & Millau hebben voor de tweede keer hun kijk op de cateringwereld verruimd door ook vier Event Catering Awards uit te reiken. “We richten de focus op wie zich op een innoverende manier het verschil maakte en op wie met een gezond en duurzaam voedingsbeleid naar buiten komt”, vertelde CEO Marc Declerck tijdens het feestelijke moment maandag. Catering is volgens Gault & Millau een niet te onderschatten sector. Nergens worden dagelijks zoveel maaltijden geserveerd als in bedrijven, ziekenhuizen en scholen, aldus de initiatiefnemers.
(lees verder onder de foto’s)
Voor De Feestarchitect, die sinds februari 2023 ook KAA Gent-eigenaar Sam Baro als hoofaandeelhouder heeft, is aan de prestigieuze award ook een private Secret Food Tour voor tien medewerkers in Parijs verbonden. De dagelijkse leiding van het Lootse bedrijf is in handen van Schepens’ schoonzoon Mathias Lataer, maar oprichter Christ Schepens (55) blijft CEO van De Feestarchitect. Sinds enkele weken zijn ook enkele van zijn kwaliteitssnacks tijdens de thuismatchen van de Buffalo’s te verkrijgen in de KAA Gent Arena.