Lamote Stragier 23

Lamote Stragier Advocaten werft 7 advocaten aan op één dag

KORTRIJK - Geef toe, het is eerder ongewoon. Het Kortrijkse dienstenbedrijf Lamote Stragier Advocaten heeft zopas 7 juristen op één dag aangeworven. Bedoeling is de groei bij te benen.  

Ook een advocatenkantoor is een bedrijf. Een dienstenbedrijf dan. Bij de Kortrijkse Lamote Stragier advocatenassociatie Lamote Stragier gaat de groei snel. Het kantoor profileer zich meer en meer als een one stop place voor fiscale aangelegenheden en ‘mergers & acquisitions’. En willen dat nu toevallig topics zijn die erg actueel zijn.

Lamote Stragier wil naar eigen zeggen kwaliteit brengen dan wel op het (hoge) tempo en in de (begrijpbare) taal van de ondernemer. “Dat is nu net de sleutel van onze missie en de hoeksteen van onze strategie”, aldus Stijn Lamote.

Focus op ervaring

Bij het rekruteren van maar liefst 7 nieuwkomers in één klap, werd gemikt op de ervaring van de kandidaten.  Het kantoor barst stilaan uit zijn voegen nu het team werd opgeschaald van 15 naar 22, op één dag nota bene.

Twee van de zeven ‘neofieten’ worden meteen ook in huis gehaald als partners. Het gaat om Jens Rau (die overkomt van het kantoor Belexa, waar hij managing partner was) en om Marnix Van Keirsbilck (ex fiscaal nichekantoor Dumon, Sablon & Vanheeswijck, waar hij vennoot was).

De 4 medewerkende advocaten zijn Joeri Coelus,Cara Van Geenberghe,Florian Dewulf en Joren Van Poucke. Finaal werd ook nog Delphine D’Hulster aan de payrol toegevoegd.