d8e9634a-eabf-4bb3-9c8c-ad3fcaa80e2c

Camille en Regi lokken medewerkers naar bedrijven

Een originele manier om nieuw personeel te rekruteren: dat was het Company Festival dat afgelopend weekend in Lommel werd georganiseerd. Het was een heus topfestival, met artiesten als Regi, Susan & Freek en op zondag... Camille! Alle bezoekers konden tickets kopen, terwijl bedrijven met vacatures rondom het podium standjes opzetten om kennis te maken met potentiële medewerkers.

Workr is een bedrijf uit Pelt dat via een app en andere online tools personeel rekruteert. Om hun klanten op een originele manier in contact te brengen met nieuwe collega’s, stond afgelopen weekend het Company Festival op de agenda. Het was op het eerste zicht een ‘gewoon’ populair zomerfestival, met op zaterdag optredens van Susan & Freek, Regi Live, Laura Tesoro en DJ Maarten Vancoillie. De presentatie was in handen van Uw Gastvrouw (Riet Verheyen). Die zaterdag moest je wel ouder dan 16 jaar zijn om tickets te kopen. Terwijl je op de festivalsite rondliep, kon je kennismaken met de tientallen Limburgse bedrijven die hun vacatures presenteerden. Een originele jobbeurs dus.

Op zondag was er geen leeftijdsbeperking, en mocht de hele familie naar het festival komen (onder de 6 jaar was het zelfs gratis). Headliner was niemand minder dan Camille. En ook dan konden de bedrijven contacten met elkaar leggen in de VIP-tent en nieuw personeel aanspreken onder de bezoekers.