Bestuurders-Actief-2023-1

Actief is fusie van verzekeringskantoren

Marc Vanstraelen (Actief Insurances), Kristof Lemoine en Dries Wouters (Assur Projects) hebben beslist om de handen in elkaar te slaan. Met z’n drieën gaan ze voortaan onder de naam Actief als multidisciplinaire verzekeringsmakelaars door het zakelijk leven.

Marc Vanstraelen heeft meer dan 30 jaar makelaardij op de teller. Zijn focus lag steeds op dienstverlening aan familiale ondernemers en ondernemingen. Dankzij de samensmelting met Kristof Lemoine en Dries Wouters kan hij nu de hele range van verzekeringen aanbieden aan zijn bestaand cliënteel. Marc is enthousiast over het hele gebeuren: “Vanaf nu hebben onze klanten slechts één contactpersoon voor hun volledige verzekeringsportefeuille. Daarnaast hebben we een actief netwerk van ondernemers en experten. Zo creëren we opportuniteiten om mensen met elkaar te verbinden.”

Kristof heeft veel ervaring opgebouwd in het verzekeren van ondernemingen in de bouwsector. Noem hem gerust een expert in technische risico’s en aansprakelijkheid in de bouw. Samen met Dries heeft hij in het verleden ook een accent op zelfstandigen en vrije beroepers gelegd. Ze zijn dus heel erg complementair
met de huidige diensten en klanten van Actief Insurances.

Na de eenwording telt de nieuwe groep Actief een twintigtal medewerkers. “Wij vinden elkaar 100% in onze
bedrijfsfilosofie. Kristof en Dries gaan voor de extra mile, net zoals ik”, stelt Marc Vanstraelen. “We hebben samen een groeiplan geformuleerd dat we met onze gedreven medewerkers en ambitieuze partners willen realiseren. Naar de buitenwereld toe, zullen Kristof en ik de kar trekken. Dries zal heel hard duwen met de unieke oplossingen die we in de tak ‘leven’ hebben ontwikkeld.”

Het nieuwe bedrijf wil de persoonlijke en professionele service als troef hanteren. “Als wij met Actief allemaal ons gewicht in de schaal leggen, wordt dit gegarandeerd de droomstart van een dynamisch, modern project waarmee we het verschil maken”, besluit Kristof Lemoine.