HOELA HOEP Steffi Swaenen, Simonne Sterkens, Mai Sterkens en Liesbeth Oostvogels vormen het team van Hoela Hoep. — © ram

Kinderkledingwinkel Hoela Hoep viert dertigste verjaardag in stijl

Het team van kinderkledingzaak Hoela Hoep op de Vrijheid in Hoogstraten maakt zich klaar voor een uitzonderlijke feestweek. Ze vieren de dertigste verjaardag zoals het ooit begon. Van 2 tot 9 september komt er een snoepkraam in de winkel, een fotograaf, een spel met grote prijzenpot en uiteraard bubbels om te klinken.

Simonne Sterkens opende in het najaar van 1993 een snoep- en doopsuikerwinkel. Door het steeds creatief bezig zijn, een grote passie voor mode en het graag werken met kinderen ontpopte Hoela Hoep zich zeven jaar later tot een kinderkledingwinkel. “Al snel werd de ‘oude’ Hoela Hoep te klein en verhuisden we naar een nieuw pand”, zegt Simonne. “We zijn een hippe kinderkledingzaak met vele merken voor klein en groot. Daarnaast staat Hoela Hoep bekend voor de feestcollectie. De laatste seizoenen zijn we sterk uitgebreid met de babycollectie en ook de tieners en jonge mama’s weten ons te vinden. Zo zien we bij Hoela Hoep klanten die vroeger zelf als kind kwamen nu als mama met hun eigen kinderen komen winkelen.”

“Ik ben heel trots”, vertelt Simonne Sterkens. “Na al die jaren vind ik het nog steeds geweldig om te mogen samenwerken met de mooiste merken en originele en prachtige sets te mogen samenstellen. Het geeft me veel energie om kinderen en ouders stralend en gelukkig naar huis te zien gaan. Nu het schooljaar weer gestart is, doet het me deugd om veel ‘back-to-school-outfits’ van Hoela Hoep te spotten in het straatbeeld.”

Cadeaubonnen

Vanaf zaterdag 2 september is het een week lang feest. “Onze snoepkraam keert terug”, zegt Liesbeth Oostvogels. “De kinderen mogen zelf een zakje vullen. Op bepaalde momenten is er een fotograaf aanwezig die de kids op hun mooist fotografeert. We organiseren ook een spel met een grote prijzenpot. Er zijn onder andere een outfit, sweaters, sjaals en petten te winnen. Dankzij een samenwerking met een aantal Hoogstraatse handelaars maakt iedereen ook kans op cadeaubonnen voor restaurants, bloemetjes of wellnessmomenten. We hebben in de winkel bubbels en lekkers voor de klanten om te klinken.”