Foto Persbericht Primatch België 2023 Foto: Primatch HR Groep

Primatch HR Groep breidt uit naar België

Het Nederlandse rekruteringsbureau Primatch HR Groep start in België en verwelkomt met Stijn Gysen een nieuwe recruitmentpartner. Op 1 september opent Primatch België de deuren en daarmee zet Primatch HR Groep weer een stap in de ingezette koers gericht op internationale groei.

Primatch België, onder leiding van Stijn Gysen start in eerste instantie in de regio Antwerpen-Kempen en heeft als ambitie om in 2025 een partnernetwerk uit te bouwen over gans Vlaanderen. Met de toetreding van Stijn Gysen kent Primatch HR Groep in totaal 15 recruitmentpartners. Stijn Gysen heeft een bewezen trackrecord in sales en business development. Met zijn opgedane ervaring, enthousiasme en ambities als ondernemer is hij klaar om de Belgische markt te betreden.

“Ik heb me altijd een ondernemer gevoeld bij Thomas International en het speelde al langer in mijn hoofd om een eigen zaak op te starten”, aldus de nieuwe recruitmentpartner. “Per toeval ben ik in aanraking gekomen met Ronald en hun dienstverlening en partnerformule sprak mij direct aan. In Nederland is het al langer normaal dat organisaties employer branding, job marketing , jobsites en recruitmentsoftware inzetten om hun pool van kandidaten te vergroten en dat werkt daar echt heel goed. Die expertise samen met de pragmatische aanpak van Primatch waarbij ze organisaties de tools en knowhow aanleren om gerichter kandidaten aan te trekken, sprak me enorm aan. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met hun dit uit te bouwen in België.”

Ronald Leeuwenberg, managing partner van Primatch HR Groep: “Over de grens gaan met onze dienstverlening en partnerformule is een hele leuke ontwikkeling. Niet alleen in Nederland heerst een krappe arbeidsmarkt, maar ook bij onze buren in België. We zijn ervan overtuigd dat wij met onze bijna 25 jaar lange kennis en ervaring ook Belgische ondernemers kunnen ondersteunen in hun recruitmentproces. Nu is deze markt voor ons nieuw, maar niet voor Stijn. We hebben er alle vertrouwen in dat Stijn Primatch HR Groep succesvol op de kaart kan zetten in België!”