POPPY Het team van Poppy & Blush, met in het midden Ilse van der Velden. — © rr

Huidatelier Poppy & Blush biedt workshops make-up aan in vernieuwd interieur

Het team van huidatelier Poppy & Blush in Meer (Hoogstraten) is klaar voor een nieuwe stap. De nagelverzorging verdwijnt om plaats te maken voor een groter aanbod van workshops om te leren jezelf op te maken. Daarnaast brengt Poppy & Blush voor de eerste keer een magazine uit.

Ilse van der Velden (35) begon 17 jaar geleden in bijberoep met een schoonheidsinstituut. “Intussen is dat flink gegroeid en heb ik een team van vier medewerkers”, vertelt Ilse. “Ook mijn man Glen is mee in de zaak gestapt. Twee jaar geleden openden we huidatelier Poppy & Blush op de Meerleseweg in Meer. De naam verwijst naar bloeiend en een frisse blos op de wangen. Klanten kunnen bij ons terecht voor zowel verzorging als verbetering van de huid en huidverzorgende make-up. Uit een huidanalyse volgt persoonlijk advies. Er kwamen steeds meer vragen om workshops te geven voor klanten die zichzelf willen opmaken.”

“Met die workshops zijn we enkele maanden geleden op kleine schaal gestart. Mensen konden kiezen uit een basisworkshop en een level-up. Door het enorme succes hebben we besloten om te stoppen met nagelverzorging. Die ruimte is de voorbije weken aangepast om de workshops te kunnen geven. Het aanbod breidt ook verder uit. Met ‘Meet your age’ leer je de huid op een mooie manier opmaken. De ‘Teenager experience’ richt zich op moeders die samen met hun dochter langskomen. Dit najaar staan in totaal 30 workshops op de planning”, legt Ilse van der Velden uit.

Groot project

Poppy & Blush pakt nog uit met iets nieuws. “Via sociale media heb ik iedereen laten weten dat ik met een groot project bezig was. Nu kan ik eindelijk bekendmaken dat we vanaf nu een eigen magazine hebben. Naast een overzicht van de workshops staan er verhalen in van klanten en allerlei tips en tricks. Ik ben zeer tevreden met de weg die Poppy & Blush heeft afgelegd. Uit heel België komen klanten naar ons voor advies over make-up en ook in Nederland hebben we een aanzienlijk cliënteel”, zegt Ilse.