Noppies in Gent. Foto: rr Noppies in Gent. Foto: rr

Kraamkledingwinkel doet na 15 jaar de deuren dicht

Voor zwangerschaps- en babykledij zal je voortaan ergens anders moeten aankloppen. Noppies in Gent sluit na een bijna 15 jaar de deuren. De vestigingen in Roeselare en in Wijnegem blijven nog open tot september en zullen daarna ook de deuren sluiten.

Dit weekend krijgen klanten de laatste kans om binnen te springen bij Noppies inde Volderstraat. “Als er nog over is, zijn we maandag ook nog open, maar daarna is het gedaan”, zegt een winkelmedewerkster. De winkel bestond 15 jaar, maar om een faillissement te vermijden, gaan de deuren definitief toe.

Lees ook: Opnieuw sluit een juwelier in het centrum: “Gent is geen winkelstad meer, het is een toeristenstad”

Ook de winkels in Roeselare en Wijnegem gaan toe, maar pas in september. “De webshop blijft wel bestaan en Noppies zal ook nog verkrijgbaar zijn in de verschillende verkooppunten”, zegt de medewerkster. “Tot de winkels sluiten, kan je bovendien nog mooie koopjes doen. In Gent zitten we aan 50 procent korting en de actie één plus één gratis.”

De meeste babykleertjes zijn er al uit, maar er hangt nog heel wat zwangerschapskledij – gaande van kleedjes tot verstelbare bh’s.