selecta Foto: Selecta

Selecta installeert Scan&Go Foodcorner in coworkingspace Campus D

In de coworkingspace Mechelen Campus D heeft Selecta samen met vastgoedspecialist Intervest een Scan&go foodcorner geopend. Daarin kunnen de ondernemers die in het gebouw werken een altijd geopende Delhaize shop&go en een Lavazza koffiecorner terugvinden.

“De meerwaarde van deze retailoplossing voor kantoorhuurders van de Mechelen Campus D kan niet onderschat worden, want er zijn niet veel andere winkelmogelijkheden beschikbaar in de buurt. Met de opening van de Scan&go foodcorner onderscheidt Intervest zich van de concurrentie in de markt van shared workspaces”, zegt Tim Goossens, Gedelegeerd Bestuurder van Selecta. “Wie werkt op de Mechelen Campus D, moet niet langer zelf eten of drinken meenemen naar kantoor, maar kan altijd terecht bij de Scan&go.”

Gebouwbeheerder Intervest bood al eerder verschillende diensten aan aan huurders van de kantoren en coworkingspaces in het gebouw. Dat wordt nu dus aangevuld met een onbemande mini-foodmarket en koffiehoek die 24/7 beschikbaar zullen zijn.