Foto: Jan Brys Foto: Jan Brys

Tapasbar Ben’s Moment in centrum Brasschaat verdwijnt na 11 jaar: “Het werd te zwaar”

Ben’s Moment aan de Bredabaan in het centrum van Brasschaat sluit. In oktober 2012 opende Micha Goossens (zus van zanger Erik Goossens) de tapasbar, die de jongste jaren ook scoorde met pizza. De combinatie met de job overdag van beide zaakvoerders werd te zwaar.

Micha Goossens: “Het is jammer, maar het werd voor ons allebei echt te zwaar. Mijn zoon Benjamin was mee zaakvoerder, hij was zo een beetje het gezicht van Ben’s. Bovendien is er ook nog het personeelstekort waardoor we nog meer in de zaak aanwezig moesten zijn. We zijn ook einde huurcontract. Maar voor het zover is, willen we nog enkele keren knallen. We zijn present op de Dorpsdag op 3 september. We zetten de Dare tot Date-dagen elke woensdag vanaf 19u verder en blijven beschikbaar voor alle gereserveerde feestjes. De exacte sluitingsdatum is nog niet gekend, dat moeten we nog bekijken”, zegt Micha.

Het huurcontract loopt af aan het einde van het jaar. Er zal in het pand geen horeca meer komen. Ben’s was vooral gekend omwille van zijn cocktails en tapas. Het gezellige terras aan de Bredabaan trok heel wat klanten.