PANAV

LMJ Construct verdeelt nu ook Panav voor afval- en recyclagetransport

LMJ Construct breidt het gamma trailers verder uit voor afval- en recyclagetransport. Daarvoor verdeelt de Turnhoutse firma voortaan de containeraanhangers en -opleggers van Panav.

Als specialist in aanhangwagens en diepladers voor transporteurs en vakmannen zet LMJ zich in voor een toekomstgericht wegtransport. Met een aanbod aan nieuwe trailers en maatwerkoplossingen wil LMJ Construct het wegtransport efficiënter en beter maken. Voor klanten in de afval- en recyclagesector die behoefte hebben aan nieuwe containeraanhangers ging LMJ op zoek naar beter producten die hiervoor op de markt beschikbaar zijn. Na een interne kwaliteitscontrole van de producent/constructeur heeft Rik Van Gorp, verantwoordelijke technische dienst bij LMJ, de keuze gemaakt voor Panav. Dit is één van de grootste fabrikanten van aanhangers en opleggers van meer dan negen ton uit Midden-Europa. Het bedrijf bestaat bovendien al meer dan 100 jaar.

Het concept van de aanhangers voldoet aan de verwachte kwaliteit en prestaties. De trailers zijn uitgerust met gebruiks- en hulpfunctionaliteiten waardoor efficiënte ritten gewaarborgd zijn. Trailervarianten kunnen op twee- of drie-assige chassisuitvoeringen worden aangeboden voor diverse containers. Er zijn ook verschillende frameconcepten beschikbaar die uitbreidbaar zijn met optionele uitrustingen en technieken.