pizzabol2 Foto: instagram pizzabol

Leuvense start-up brengt Napolitaanse pizza naar uw keuken: “Weken met de camper door Italië om details goed te krijgen”

Met zijn start-up Pizzabol wil Jonas Van Eyck echte Napolitaanse pizza tot in de Leuvense huiskamers brengen. Hoe? Met het juiste deeg, zo blijkt: krokant, maar luchtig en je kan zelfs in een gewone keukenoven een traditionele pizza maken.

“Jaren heb ik mijn recept voor pizzadeeg gefinetuned tot ik er helemaal tevreden mee was”, vertelt Van Eyck. “Ik ben zelfs weken met mijn camper doorheen Italië tot in Napels gereden om de laatste details goed te krijgen. Met het juiste deeg in huis werd het plots zo makkelijk om zelf toppizza’s klaar te maken. Zelfs in een gewone keukenoven.”

Pizzabol specialiseert zich overigens niet enkel in pizzadeeg, maar ook in de toppings. Via hun instagrampagina delen ze regelmatig tips en recepten om unieke pizza’s zelf thuis te maken.