Faillissementen

Vier extra vennootschappen van Triamant failliet verklaard

In de zitting van dinsdag 18 juli boog de ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout zich over zeven dossiers. Daarbij vier vennootschappen die bij de omstreden woon- en zorggroep Triamant behoren.

  1. BS Clean BV, algemene reiniging van gebouwen, Polderstraat in Oud-Turnhout, op bekentenis. Curator: Ceusters.
  2. Mardana International BV, reparatie van consumentenartikelen, Gierlestraat in Baarle-Hertog, op bekentenis. Curator: Nysmans.
  3. Bandencentrale Nulens BV, algemeen onderhoud en reparatie van auto’s, Gierlestraat in Baarle-Hertog, op bekentenis. Curator: Nysmans.
  4. Patripuurs NV, verhuur en exploitatie van onroerend goed, Steenweg op Turnhout in Oud-Turnhout, op bekentenis. Curatoren: De Chaffoy, Plessers en De Lepeleire.
  5. Patrigelu NV, verhuur en exploitatie onroerend goed, Steenweg op Turnhout in Oud-Turnhout, op bekentenis. Curatoren: De Chaffoy, Plessers en De Lepeleire.
  6. Patribree NV, hotels en dergelijke accommodatie, Steenweg op Turnhout in Oud-Turnhout, op bekentenis. Curatoren: De Chaffoy, Plessers en De Lepeleire.
  7. Triamant Digital NV, webportalen, Steenweg op Turnhout in Oud-Turnhout, op bekentenis. Curatoren: De Chaffoy, Plessers en De Lepeleire.